loading
2523 Sárisáp, Mező u. 6.
Hétfő - Vasárnap 08:00 - 17:00
2523 Sárisáp, Mező u. 6.
Hétfő - Vasárnap 08:00 - 17:00

Szolgáltatások

Szolgáltatások

Drónos méréssel minden sokkal pontosabb!

Légi fényképészet és videófelvétel

eseményekről, ingatlanokról és tájakra specializálódva

Épület- és szerkezetellenőrzés

állapotfelmérés, hibakeresés és karbantartás

Infrastruktúra-ellenőrzés

közlekedési hálózatok, hidak és egyéb létesítmények vizsgálata

Környezeti monitoring

természeti területek, erdők és vizes élőhelyek megfigyelése

3D modellalkotás

épületek, területek és tárgyak háromdimenziós digitalizálása

Napelem-telepítés és felülvizsgálat

hatékony és biztonságos ellenőrzés drónokkal

Térképezés és területfelvétel

pontos és részletes térképek készítése drónokkal

Mezőgazdasági felmérés

növényállomány elemzése, termőterületek optimalizálása

Biztonsági és megfigyelő szolgáltatások

területbiztonság és rendezvények őrzése

Drónos oktatás és tanácsadás

képzések, tanfolyamok és szakértői támogatás

GYIK

A pontos árak szolgáltatásonként és az egyedi igényeknek megfelelően változnak. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy egyedi ajánlatot készíthessünk az Ön számára.

Csapatunk kizárólag a legmodernebb és legjobb minőségű drónokat használja, amelyek lehetővé teszik a lenyűgöző felvételek és a pontos adatok gyűjtését.

Drónjaink képesek nagy területeket is lefedni, így szinte bármilyen méretű felmérési igényt képesek vagyunk kielégíteni.

A felvétel készítésének ideje függ a projekt méretétől és a felmérni kívánt területtől. Azonban célunk a lehető leggyorsabb és leghatékonyabb munkavégzés, így ügyfeleink gyorsan hozzájuthatnak az elkészült anyagokhoz.

Igen, a BRS Management Kft. mindig betartja az adatvédelmi és magánélet védelmére vonatkozó szabályokat. Drónjaink csak olyan helyeken készítenek felvételeket, ahol engedélyezett és biztosított az ügyfelek magánéletének védelme.

A kész anyagokat digitális formátumban fogjuk átadni, amelyeket könnyedén letölthet és megoszthat. Szükség esetén más formátumokban is biztosítani tudjuk az anyagokat.

Drónjaink képesek ellenállni enyhe időjárási viszontagságoknak, mint például szél vagy eső. Azonban erős szélben, esőben vagy rossz látási viszonyok mellett a felvételek minősége romolhat, ezért ilyen esetekben előfordulhat, hogy a munkát el kell halasztani.

Minden drón pilótánk rendelkezik a szükséges engedélyekkel és minősítésekkel, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy szakszerűen és felelősségteljesen kezeljék a drónokat. Emellett folyamatosan képezzük magunkat a legújabb technológiák és előírások terén, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk ügyfeleinknek.